There are no translations available.

jattegrontmindre

På grund av det rådande Coronaläget  så kan vår årliga trädgårdsdag Jättegrönt inte genomföras i år. Vi följer kommunens direktiv och de rekommendationer som finns kring evenemang och folksamlingar

Vi kommer att erbjuda växtförsäljare möjlighet att delta vid en mindre trädgårdsmarknad i samband med vårt nationaldagsfirande på Valla gård den 6/6 samt i samband med ett föredrag med trädgårdsjournalisten Sara Bäckmo i slutet av augusti, förutsatt att dessa evenemang går att genomföra.

Du som hade tänkt delta vid Jättegrönt och vill ha mer information, mejla Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! eller ring 013-12 11 10.

 

There are no translations available.

gamla22

Den närmaste tiden kommer det att vara förändringar i öppettiderna för våra butiker, serveringar och andra fristående aktörer. Vi försöker komma med uppdaterad information på vår Facebooksida, men hänvisar i övrigt till respektive verksamhets webbplats.

Läs mer om öppettider

There are no translations available.

vgen gamla linkping  valla 2009. foto gl

Evenemanget Vallaskogen Parkrun, som normalt äger rum på lördagar kl 09.30, är för tillfället inställt på grund av Covid 19 (Corona).

För mer info, besök parkrun.se/vallaskogen 

 

 


Share

Skriv ut